Fiskespel

, , Kommentarer inaktiverade för Fiskespel

Vi går något utanför vanligt fiske i denna artikel och tänkte skriva lite om olika spel som handlar om fiske istället.

Rapala Pro Bass Fishing

Detta spel är publicerat av Activision, som länge har gett ut en rad olika sportspel. Spelet finns till flera plattformar, bland anat PS3, Wii och iPhone. I Rapala Pro Bass Fishing får man utmana riktiga professionella fiskare i de bästa färskvatten fiskeställena över hela Nordamerika. Detta var det första fiskespelet som lade upp tävlingsstrukturer precis som de verkliga fisketurneringarna som anordnas i USA och Europa. Med riktig topputrustning kan man själv välja om man vill fiska för sig själv, tävla mot datorn eller utmana sina vänner i spelets två-spelarläge.

Fish Party

Fish Party är ett casino spel i slotsformat, det fungerar alltså på samma sätt som en enarmad bandit: man väljer hur mycket man vill satsa, trycker på knappen spela och väntar sedan med spänning på att fiskarna och annat sjöliv ska hamna i rätt ordning för att man ska vinna en slant. Vill man testa på spelet kan man hitta det på många sajter online.

Pirate’s Hook

En sista typ av fiskespel man även kan stöta på är arkadspelen, alla minns vi nog tiden då arkadhallar och liknande var en stor grej. Idag ser man de sällan i Sverige, men det finns andra länder som fortfarande har ordentligt utrustade arkadhallar som drar riktigt mycket folk. Pirate’s Hook är ett fiske arkadspel som har två inbyggda spolar man använder sig av för att dra in storfångsten. Maskinen har en 42 tums LCD monitor, så det är är inget gammalt spel heller. Ju större fisk man drar in desto större vinst får man, har man riktigt tur kan man även dra in hummern och därmed vinna skatten!